Welcome to my blog!!!!!!!Ласкаво прошу вас на мій блог!!!!!!

понеділок, 13 листопада 2017 р.

Семінар - практикум шкільних бібліотекарів

10 листопада на базі Полянського НВК відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему: “Професійна компетентність бібліотекаря – запорука діяльності шкільної бібліотеки”.
Директор Полянського НВК Росоха С. М. привітав учасників семінару,  наголосив, що тема є надзвичайно актуальною, адже сьогодні діяльність бібліотеки вже неможливо уявити без професійного зростання бібліотекаря та інноваційних форм його роботи.
Змістове наповнення семінару забезпечено розглядом наступних питань:      “Інноваційні форми роботи з читачами в шкільній бібліотеці” (Тимощук В.В., бібліотекар Старокривинського НВК);
“Блог як засіб формування іміджу сучасного шкільного бібліотекаря в інформаційному просторі” (Форсюк О.А., бібліотекар Крупецького НВК) з наступним тренінгом під керівництвом методиста РМК Токарського А.Б.;
“Методичний супровід Всеукраїнського конкурсу “Шкільна бібліотека –2017” (Пшевлодська О.А., методист РМК).
Методист РМК Пшевлодська О.А. ознайомила з використанням відеоскрайбінгу для створення презентацій та підбила підсумки проведення ІІІ Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.
Бібліотекар школи Гаврилюк А.О. презентувала виховний захід “Тернистий шлях до свободи”.




Немає коментарів:

Дописати коментар