Welcome to my blog!!!!!!!Ласкаво прошу вас на мій блог!!!!!!

четвер, 25 лютого 2016 р.

Сайт з підготовки до ДПА!


            

                   Сайт з підготовки до ДПА з іноземних мов:

           http://www.dpa2016.com.ua/

ДПА з іноземної залишається обов'язковою для всіх випускників шкіл (наказ Міністерства освіти і науки України від 14.09.2015 № 923 (із змінами). 
Це буде державна підсумкова атестація (випускний іспит) з поєднанням зовнішнього незалежного оцінювання у навчальних закладах. Тобто цей іспит буде проводитись у школах, і це буде лише ДПА, результат якої піде до атестату.
Щодо змісту та форми цієї ДПА наразі відомо, що будуть використані письмові завдання, що напрацьовані для зовнішнього незалежного оцінювання. А також перевірятиметься 3 основні види мовленнєвої діяльності: читання, письмо та аудіювання. Нагадаємо, що раніше перевірялось читання та письмо, у цьому році додається ще й аудіювання.
А в наступному 2017 році ДПА повністю буде суміщена із ЗНО. 
ЗНО з іноземної мови буде таким:
як і минулого 2015 року випускники, яким для вступу на вибрану спеціальність потрібен результат зовнішнього оцінювання, будуть складати його у тому ж форматі, який був минулого року. Тобто, якщо для вступу потрібна іноземна, випускник складатиме спочату обов'язкову ДПА з іноземної у школі, а згодом ЗНО з іноземної у пункті проведення тестування.

Немає коментарів:

Дописати коментар